- 200 gr seminţe de floarea soarelui fără coajă, hidratate câteva ore
- 100 gr nucă hidratată 24 de ore (timp în care am schimbat de mai multe ori apa)
- 150 gr migdale hidratate sau pulpă de migdale (ce rămâne după prepararea laptelui)
- 50 gr făină de in (seminţe de in maro măcinate în râşniţă)
- 1 ardei gras galben tăiat bucăţi
- 1 roşie curăţată de pieliţă
- 1 lg seminţe de chimen
- 1 lg rozmarin
- sare
- câteva lg de apă
12 octombrie 2012
Pâinici aromate cu chimen şi rozmarin
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Gofre de post din hrișcă și spanac
Gătesc de foarte mulți ani cu hrișcă. Am testat de-a lungul timpului multe rețete cu acest ingredient. Cea de azi a apărut din dorința de gă...
-
Îmi fac destul de des lapte vegetal acasă și cum nu-mi place să arunc mâncare încerc să folosesc tot ce pot în diverse preparate. Prin...
-
Fac destul de urât când mi-e foame și mă regăsesc în reclama aceea cu "Nu ești tu când ți-e foame." Pe lângă faptul că devin ...
Ah, de cand le tin in rezerva, sa le fac, dar ba nu aveam una, ba cealata...pana la urma le-am avut pe toate si au iesit asa de bune...Multumesc de idee!
RăspundețiȘtergereA, eu nu am pus ardei, am facut alta data o reteta cu ardei si nu mi-a placut...
Antonia mă bucur că ţi-au plăcut, fiecare adaptează reţeta după preferinţe.
Ștergere