31 mai 2017

Ciocolată albă cu căpșune


dulce-acrișor
alb-roșu
o combinație  faină tare de gusturi și culori

Când am primit cutia cu lapte praf din quinoa am știut imediat în ce rețetă îl voi folosi. Îmi place ciocolata - neagră, albă, dulce, amăruie, cu fructe; ciocolata neagră am făcut de foarte multe ori dar albă nu prea am încercat. Și ca să mă bucur și de fructele de sezon și să obțin un contrast frumos, am adăugat căpșune în rețetă.

Ingrediente:
  • 2 lg lapte praf din quinoa
  • 2 lg făină de cocos
  • 1 lg îndulcitor
  • 5 lg unt de cacao topit
  • câteva căpșune proaspete

Am amestecat bine primele 4 ingrediente. Am tăiat mărunt căpșunele, le-am pus pe fundul unor forme de silicon, am turnat peste ele ciocolata și am pus formele la frigider. După ce s-a întărit, am scos ciocolata din forme și am păstrat-o la rece, nu mai mult de două zile.

Dacă vă place această rețetă, vă rog s-o distribuiți pe canalele de socializare să se bucure de ea cât mai multe persoane. Mulțumesc!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Gofre de post din hrișcă și spanac

Gătesc de foarte mulți ani cu hrișcă. Am testat de-a lungul timpului multe rețete cu acest ingredient. Cea de azi a apărut din dorința de gă...