dulce-acrișor
alb-roșuo combinație faină tare de gusturi și culori
Când am primit cutia cu lapte praf din quinoa am știut imediat în ce rețetă îl voi folosi. Îmi place ciocolata - neagră, albă, dulce, amăruie, cu fructe; ciocolata neagră am făcut de foarte multe ori dar albă nu prea am încercat. Și ca să mă bucur și de fructele de sezon și să obțin un contrast frumos, am adăugat căpșune în rețetă.
Ingrediente:
- 2 lg lapte praf din quinoa
- 2 lg făină de cocos
- 1 lg îndulcitor
- 5 lg unt de cacao topit
- câteva căpșune proaspete
Am amestecat bine primele 4 ingrediente. Am tăiat mărunt căpșunele, le-am pus pe fundul unor forme de silicon, am turnat peste ele ciocolata și am pus formele la frigider. După ce s-a întărit, am scos ciocolata din forme și am păstrat-o la rece, nu mai mult de două zile.
Dacă vă place această rețetă, vă rog s-o distribuiți pe canalele de socializare să se bucure de ea cât mai multe persoane. Mulțumesc!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu