26 iulie 2017

Șezătoare (potluck) cu preparate românești


Vrei să guști preparate delicioase și să afli rețete noi? Vrei să cunoști oameni preocupați de un stil de viață sănatos?
Atunci te invit la potluck în data de 29 iulie, ora 15:30, pe strada Constantin Lacea nr. 4, în grădina fostei Școli Democratice. Prietenii de la Adoptă un țăran https://www.facebook.com/adoptauntaran.ro/ organizează un eveniment tare fain în această zi și am fost invitată și eu. Vor fi prezenți meșteri și producători locali, vor avea loc diverse ateliere și seminarii, concursuri și surprize. Mai mullte detalii găsiți aici:https://www.facebook.com/events/151129188776116/

Așadar, biletul tău de intrare la eveniment este un preparat raw sau gătit vegan, ca și cantitate să fie 2-3 porții. De data aceasta mai vin cu o regulă, preparatele să fie din INGREDIENTE ROMÂNEȘTI!

Potluck înseamnă o adunare la care fiecare participant aduce un preparat gătit de el pentru a fi împărțit cu ceilalți. Fiecare invitat va avea ocazia să guste din toate bunatățile aduse.

RUGMINTE: Te rog să vii cu o farfurie de portelan și un set de tacâmuri; avem grijă ce mâncăm, haideți să avem grijă și de natură! Până acum am cumpărat mereu farfurii, pahare, tacâmuri de unică folosință, dar aș vrea tare mult să reducem consumul de plastic.

Te aștept cu drag!
Ramona Chivereanu (Rawmona)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mini clătite vegane | TikTok Pancake Cereal | Vegan Mini Pancakes

E cineva care nu iubește clătitele? Chiar sunt curioasă. Eu nu știu pe nimeni căruia să nu-i placă clătitele. Astăzi vă prezint niște ...