05 septembrie 2017

Potluck





Vrei să guști preparate delicioase și să afli rețete noi? Vrei să cunoști oameni preocupați de un stil de viață sănatos?
Atunci te invit la potluck în data de 14 septembrie, ora 19:15, pe strada Traian nr. 55, la magazinul Pasiune pentru viață.
Potluck înseamnă o adunare la care fiecare participant aduce un preparat gătit de el pentru a fi împărțit cu ceilalți. Fiecare invitat va avea ocazia să guste din toate bunătățile aduse. 
Așadar, biletul tău de intrare la eveniment este un PREPARAT RAW SAU GĂTIT VEGAN, ca și cantitate să fie 2-3 porții. Nu te speria dacă nu știi să gătești sau nu ai timp, poți aduce o salată simplă din fructe sau legume.
Înscrierea prealabilă este OBLIGATORIE și se face printr-un mesaj privat  pe pagina de facebook sau printr-un comentariu la această postare.
RUGAMINTE: Te rog să vii cu o farfurie de porțelan și un set de tacâmuri de inox! Până acum am cumpărat mereu farfurii, pahare, tacâmuri de unică folosință, dar aș vrea tare mult să reducem consumul de plastic.

Te aștept cu drag!
Ramona Chivereanu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Gofre de post din hrișcă și spanac

Gătesc de foarte mulți ani cu hrișcă. Am testat de-a lungul timpului multe rețete cu acest ingredient. Cea de azi a apărut din dorința de gă...