Blat:
- 2 căni migdale crude
- 10 curmale hidratate timp de o oră
- 5 linguri din apa în care am hidratat curmalele
Le-am pus pe toate în robot şi le-am mixat. Am pus inelul unei tăvi cu diametru 25 cm pe un platou si în interior am întins şi presat bine compoziţia .
Crema I:
Crema II:
Decor: 2 căni cu mure
L-am ţinut 2-3 ore la frigider înainte de servire.
Crema I:
- 2 căni mure
- 1 1/2 cană caju hidratat 5 ore
- 1 lingură miere
Crema II:
- 1 1/2 cană caju hidratat 5 ore
- 16 linguri suc de morcov
Decor: 2 căni cu mure
L-am ţinut 2-3 ore la frigider înainte de servire.
Superb! Absolut superb! Trebuie sa-l incerc si eu, neaparat!!! Felicitari!
RăspundețiȘtergere