- 100 gr migdale
- 50 gr fulgi de cocos
- 100 gr curmale
- 2 linguri apă
- 150 gr afine
- 300 gr caju
- 2 linguriţe cardamom pudră
- 250 ml apă
- 13 linguri ulei de cacao
- 5 linguri miere
Gătesc de foarte mulți ani cu hrișcă. Am testat de-a lungul timpului multe rețete cu acest ingredient. Cea de azi a apărut din dorința de gă...
Arata foarte bine! Si tentant! Felicitari!
RăspundețiȘtergereMulţumesc Alina.
ȘtergereExcelent arata! Ador afinele si toate deserturile albastre :))
RăspundețiȘtergereMulţumesc Nina, chiar are o culoare superbă.
ȘtergereSint foarte indiscreta si sint cu nasul peste tot in retetele tale :)) Sint simple si spectacularrrr!! deja mi-au facut cu ochiu niste bombonici, de-abia astept sa le fac! I'll let you know of course!
RăspundețiȘtergereMulti pupici!