Am găsit căpșune aromate în piață, așa că după ce am mâncat o grămadă simple am pregătit și ceva bun. Îmi plac smoothie-urile și le tot beau de câțiva ani, însă de vreun an a început să îmi placă și varianta mai consistentă la castron cunoscută sub denumirea de smoothie bowl. V-ați prins, astăzi vă prezint rețeta unui smoothie bowl cu căpșuneee. 🍓🍓🍓 E o idee bună pentru micul dejun sau gustare.
Am mixat bine în blender:
- 100 grame căpșune spălate și curățate de codițe
- 100 mililitri lapte de cocos
- 20 g fulgi de ovăz
Am turnat compoziția într-un bol și deasupra am adăugat:
- 10 grame fulgi de porumb
- 10 grame fulgi crocanți de hrișcă
- 10 g cocos chipsuri
- 50 grame căpșune
- În loc de lapte de cocos puteți să folosiți ce lapte preferați.
- Dacă nu puteți consuma gluten folosiți fulgi de ovăz fără gluten.
- În funcție de gusturi puteți adăuga puțină miere sau alt îndulcitor.
- În afara sezonului se pot folosi căpșune congelate.
🍒 Dacă vă place această rețetă puteți să o distribuiți pe rețelele de socializare să se bucure de ea și prietenii voștri.
🍒 Mai jos aveți varianta video a rețetei postată pe canalul meu de youtube.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu