Aproape toată viața am consumat gutuile sub formă de dulceață, dar am descoperit că sunt delicioase și preparate în alte moduri. Am o rețetă de brioșe cu gutui, o rețetă fără gluten, lactate, ouă și zahăr, o rețetă foarte potrivită pentru cei cu alergii și intoleranțe alimentare, dar și pentru cei care vor ceva nou. Pentru rețeta de brioșe dați click 👉 AICI.
Doar de vreo 3 ani pregătesc gutui la cuptor și mă întreb de ce nu am făcut asta mai devreme. Mai mănânc din când în când și crude, însă gătite la cuptor m-au cucerit. Sunt foarte gustoase și se fac atât de simplu.
- Spăl gutuile, le tai bucăți, îndepărtez sâmburii și partea tare din centru.
- Le pun în tavă de yena, le presar cu puțină scorțișoară și le pun la cuptor la 180 de grade pentru aproximativ 30 de minute.
- În momentul servirii pun peste gutui niște miere sau sirop de arțar și uite așa mă bucur de unul dintre cele mai simple deserturi din lume.
Voi cum consumați gutuile?
🍒 Dacă vă place această rețetă vă rog să o distribuiți pe rețelele de socializare să se bucure de ea și prietenii voștri. Mulțumesc!🤗
🍒 Mai jos aveți varianta video a rețetei pe care am postat-o pe canalul de youtube.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu