Am pus la hidratat 200 gr migdale fără coajă, în apă cât să le acopere. Le-am ţinut in frigider peste noapte, a doua zi le-am clătit bine, le-am pus în blender cu apă, le-am mixat bine şi apoi am strecurat compoziţia printr-un săculeţ de pânză şi uite aşa am obţinut şi un lapte delicios. Am frământat puţin cu sare şi am împărţit compoziţia în 4, o parte am amestecat-o cu tarhon, una cu mărar, una cu leuştean şi una cu ceapă verde - delicios.
11 iulie 2012
Biluţe din migdale aromate cu verdeţuri
Am pus la hidratat 200 gr migdale fără coajă, în apă cât să le acopere. Le-am ţinut in frigider peste noapte, a doua zi le-am clătit bine, le-am pus în blender cu apă, le-am mixat bine şi apoi am strecurat compoziţia printr-un săculeţ de pânză şi uite aşa am obţinut şi un lapte delicios. Am frământat puţin cu sare şi am împărţit compoziţia în 4, o parte am amestecat-o cu tarhon, una cu mărar, una cu leuştean şi una cu ceapă verde - delicios.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Gofre de post din hrișcă și spanac
Gătesc de foarte mulți ani cu hrișcă. Am testat de-a lungul timpului multe rețete cu acest ingredient. Cea de azi a apărut din dorința de gă...
-
Îmi fac destul de des lapte vegetal acasă și cum nu-mi place să arunc mâncare încerc să folosesc tot ce pot în diverse preparate. Prin...
-
Fac destul de urât când mi-e foame și mă regăsesc în reclama aceea cu "Nu ești tu când ți-e foame." Pe lângă faptul că devin ...
iti sugerez sa le numesti >migada-bile, gustarica, plictiseala, verde-n alb.... fii creativa!! Bilute....
RăspundețiȘtergeredaca te superi....nu da vina pe mine!!
pup!
Maria
Eu am facut, cu marar, cu ardei si cu ceapa, nu am avut curaj cu leustean...au iesit foarte bune, multumesc!
RăspundețiȘtergere