11 iulie 2012

Biluţe din migdale aromate cu verdeţuri


Am pus la hidratat 200 gr migdale fără coajă, în apă cât să le acopere. Le-am ţinut in frigider peste noapte, a doua zi le-am clătit bine, le-am pus în blender cu apă, le-am mixat bine şi apoi am strecurat compoziţia printr-un săculeţ de pânză şi uite aşa am obţinut şi un lapte delicios. Am frământat puţin cu sare şi am împărţit compoziţia în 4, o parte  am amestecat-o cu  tarhon, una cu mărar, una cu leuştean şi una cu ceapă verde - delicios.


2 comentarii:

  1. iti sugerez sa le numesti >migada-bile, gustarica, plictiseala, verde-n alb.... fii creativa!! Bilute....
    daca te superi....nu da vina pe mine!!
    pup!
    Maria

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu am facut, cu marar, cu ardei si cu ceapa, nu am avut curaj cu leustean...au iesit foarte bune, multumesc!

    RăspundețiȘtergere

Gofre de post din hrișcă și spanac

Gătesc de foarte mulți ani cu hrișcă. Am testat de-a lungul timpului multe rețete cu acest ingredient. Cea de azi a apărut din dorința de gă...