vineri, 27 ianuarie 2012

Paste colorate cu sos alb


Pentru paste am folosit:
  •  sfeclă roşie
  •  ridiche neagră
  •  morcov
Am folosit acest aparat pentru a le da formă de spaghete. De nu-l aveţi, nu-i bai, puteţi folosi curăţătorul de legume; eu am  asa ceva.
Ingrediente pentru sos:
  • 1 cană caju hidratat
  • 1 cană apă
  • 2 linguri zeamă de lămâie
  • 2 linguri fulgi de drojdie inactivă
  • 2 frunze busuioc
  • 1 cățel de usturoi
  • 1/4 lgț sare
Se mixează bine în blender şi apoi se adaugă peste paste.

10 comentarii:

  1. Uite aparatul asta zic sa mi-l cumpar de ceva vreme si pentru ca nu-mi e la indemana, tot aman. Insa legumele astfel "taiate" in forma de paste au cu siguranta un gust mai savuros, pentru ca aspectul conteaza foarte mult! Mi-ai facut pofta cu poza ta ;-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mi l-am dorit multa vreme, pana vara trecuta cand m-am hotarat sa-l iau. Chiar au alt gust taiate asa si arata foarte bine.

      Ștergere
  2. Fara dar si poate, "pastele" mov sunt cele mai tari!!!! La figurat, nu la propriu!

    RăspundețiȘtergere
  3. Mult SUCCES!
    Cred ca produsele tale sunt excelente.
    Am o rugaminte .De unde procur forme de bomboane de ciocolata ca ale tale?Sunt extraordinare !
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Aura. Formele pentru bomboane le-am luat de pe www.decorix.ro, au o multime de produse.

      Ștergere
  4. Buna ziua, super blogul cu atat de multe retete!
    am o rugaminte: de unde as putea cumpara aparatul asta (link nu pare sa functioneze)?
    Va multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Natalia. Acum vad si eu ca nu mai merge site-ul de unde l-am cumparat eu, dar am gasit in alta parte http://www.beorganic.ro/products/Feliator-legume-orizontal-mov.html

      Ștergere

Părerea ta e importantă pentru mine