Blat:
- 1 cană migdale decojite hidratate câteva ore
- 2 linguri miere
- 4 linguri ulei de cacao
- 1 cană caju hidratat câteva ore
- 1 banană
- 1/2 cană apă
- 3 linguri cacao
- 2 linguri miere
- 9 linguri ulei de cacao
Crema II:
- 300 gr ananas
- 1 lingura psyllium măcinat
- 2 linguri ulei cacao
Am ţinut tortul la congelator câteva ore şi apoi l-am scos în frigider. Pentru că nu am avut inspiraţie la decorat, am amestecat o lingură de miere cu una de cacao şi a ieşit ce vedeţi în poze. Am folosit o tavă cu diametrul 18 cm.
Ramona, cam cate portii ar fi in tortuletul acesta atat de apetisant (candidat cu mari sanse de castig la masa de Paste ;) )? Cam ce dimensiuni are?
RăspundețiȘtergereCam 8-10 porţii zic, are diametrul de 18 cm, înălţime nu mai ştiu.
ȘtergereCu aprox., cam cat unt de cacao trebuie topit pt 9 linguri ulei de cacao? :)
RăspundețiȘtergereVreo 75 gr, o lingură are 7-8 gr, dacă pui puţin mai mult nu-i nici o problemă, ba din contră se întăreşte mai tare.
Ștergere