- 150 gr morcovi răzuiţi
- 5 linguri suc de portocale
- 1 lingură ulei de măsline
- 1 legătură de mărar
- seminţe decorticate de cânepă (opţional)
Morcovii daţi pe răzătoare se amestecă cu mărarul tocat mărunt, uleiul şi zeama de portocală, iar deasupra se presara câteva seminţe de cânepă sau de susan. Dacă o preparaţi cu cel puţin 30 de minute înainte de masă, o să fie şi mai gustoasă căci au timp aromele să se întrepătrundă.
Hmmm, delicios. Sa stii ca si eu mai fac din cand in cand, dar fara seminte de canepa. Am sa iau si eu.
RăspundețiȘtergereMerge şi fără seminţe de cânepă, eu am mai mâncat cu seminţe de susan.Poţi încerca şi cu alte tipuri de seminţe,de floarea soarelui hidratate de exemplu.
Ștergere