25 martie 2013

Ciuperci umplute cu cremă de spanac

Pentru crema de spanac am folosit:
  • 150 gr spanac 
  • câteva frunze de leurdă sau un căţel mic de usturoi
  • 50 gr caju hidratat
  • 100 ml apă
  • 2 lg fulgi de drojdie
  • 1 lg ulei de măsline
  • 1 lg zeamă de lămâie
  • 1/2 lgţ sare
Toate aceste ingrediente se fac cremă în blender. Ciupercile se curăţă, se spală şi se marinează puţin în sos de soia, apoi se umplu cu pesto şi se decorează după imaginaţie.

3 comentarii:

  1. Ce dragalase sunt si cat de bune si sanatoase. Mi-au ramas cateva de la salata de ciuperci asa ca voi incerca ceva asemanator, nu am toate ingredientele pentru pesto dar improvizez de data asta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi se pare grozava reteta ca de altfel multe altele de pe blogul tau:) Multumesc mult pentru ele si pentru faptul ca ni le impartasesti si noua:). Nu am voie soia, pot marina ciupercile in altceva?
    Te pup si ti doresc succes in continuare xxxxx
    Miha

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc. L epoti marina in ulei de masline si zeama de lamaie sau le poti lasa simple, sunt foarte bune si asa.

      Ștergere

Gofre de post din hrișcă și spanac

Gătesc de foarte mulți ani cu hrișcă. Am testat de-a lungul timpului multe rețete cu acest ingredient. Cea de azi a apărut din dorința de gă...