- 150 gr spanac
- câteva frunze de leurdă sau un căţel mic de usturoi
- 50 gr caju hidratat
- 100 ml apă
- 2 lg fulgi de drojdie
- 1 lg ulei de măsline
- 1 lg zeamă de lămâie
- 1/2 lgţ sare
25 martie 2013
Ciuperci umplute cu cremă de spanac
Pentru crema de spanac am folosit:
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Gofre de post din hrișcă și spanac
Gătesc de foarte mulți ani cu hrișcă. Am testat de-a lungul timpului multe rețete cu acest ingredient. Cea de azi a apărut din dorința de gă...
-
Îmi fac destul de des lapte vegetal acasă și cum nu-mi place să arunc mâncare încerc să folosesc tot ce pot în diverse preparate. Prin...
-
Fac destul de urât când mi-e foame și mă regăsesc în reclama aceea cu "Nu ești tu când ți-e foame." Pe lângă faptul că devin ...
Ce dragalase sunt si cat de bune si sanatoase. Mi-au ramas cateva de la salata de ciuperci asa ca voi incerca ceva asemanator, nu am toate ingredientele pentru pesto dar improvizez de data asta.
RăspundețiȘtergereMi se pare grozava reteta ca de altfel multe altele de pe blogul tau:) Multumesc mult pentru ele si pentru faptul ca ni le impartasesti si noua:). Nu am voie soia, pot marina ciupercile in altceva?
RăspundețiȘtergereTe pup si ti doresc succes in continuare xxxxx
Miha
Multumesc. L epoti marina in ulei de masline si zeama de lamaie sau le poti lasa simple, sunt foarte bune si asa.
Ștergere