Diametru tavă: 18 cm
Cantitate rezultată: 1,8 kg
Blat:
- 80 g migdale
- 70 g nuci
- 150 g curmale
- 1 lingură roşcove
- 1 linguriţă unt de cocos bio
- 1 lingură apă
În robotul cu lama în formă de S se macină migdalele, se adaugă nuca şi curmalele, se mărunţesc şi acestea, iar la sfârşit adăugăm restul ingredientelor şi mai mixăm câteva secunde. Presăm compoziţia într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.
Cremă afine:
- 150 g afine
- 100 g caju
- 4 linguri miere
- 100 ml apă
- 2 linguri psyllium
- 8 linguri ulei cacao
- 1 linguriţă unt cocos bio
Cremă cocos:
- 150 g caju
- 50 g fulgi cocos bio
- 250 ml apă
- 5 linguri miere
- 7 linguriţe unt cocos bio
- 2 linguri psyllium
- 8 linguri ulei cacao
Cremă ciocolată:
- 200 g caju
- 250 ml apă
- 1 lingură roşcove
- 1 lingură cacao
- 5 linguri miere
- 1 lingură lucuma
- 2 linguri psyllium
- 8 linguri ulei cacao
- 1 linguriţă unt cocos bio
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu