Ingrediente pentru lipie:
- 2 căni cu dovlecel tăiat cubuleţe
- 2 linguri tărâţe de psyllium
- 1 lingură ulei de măsline
- un praf de sare
Toate le-am mixat bine în robot. Pe o tavă a deshidratorului am pus hartie de copt şi peste am turnat compoziţia pe care am întins-o sub formă de cerc, am deshidrat la 40 grade C timp de 12 ore.
Ingrediente pentru umplutură:
- varză
- morcov
- ardei capia
- ciuperci champignon
- măsline kalamata
Ingrediente pentru sos:
- 1 roşie
- 1 căţel de usturoi
- sare
Asamblare: am pus lipia pe o farfurie rotundă, am aşezat varza, apoi morcovul, sosul, măslinele, ardeiul şi ciupercile, apoi am rulat cu grijă.
Buna,
RăspundețiȘtergereDin aceste ingrediente iese doar o "lipie" ?
Multumesc,
Gina
Buna Gina. Iese o lipie mai mare, cca. 23 cm diametru.
RăspundețiȘtergere