22 martie 2012

Am făcut-o şi pe asta


Nu ştiu cum sunteţi voi, dar eu toată viaţa am fugit de camere video. De cate ori întâlneam pe stradă reporteri care voiau să ia interviuri, mă feream de ei ca de naiba. Dar a venit timpul să scap şi de frica aceasta. Luni seara am primit un telefon şi am fost invitată la emisiunea SĂNĂTATEA TA NATURA de pe un post local; mi s-a făcut un gol în stomac şi m-au luat nişte emoţii. Am zis că mă gandesc până a doua zi, dar aveau nevoie de răspuns în acea seară. Aşa că într-o oră a trebui să mă decid, merg să încerc sau mă las stăpânită de frică Mi-au trecut prin cap tot felul de gânduri că n-o să pot vorbi de emoţii, că nu o să-mi aduc aminte nimic, că o să le stric emisiunea. Eu înţelesesem că se înregistrează şi se va difuza în altă zi, asta mi-a mai dat ceva curaj, m-am gandit că dacă chiar nu mă descurc se va filma din nou şi se va rezolva. Am sunat înapoi şi am acceptat invitaţia. Marţi şi miercuri mi-am repetat într-una ''o să mă descurc, o sa fie bine''. Merg cu Alina miercuri la televiziune şi acolo surpriză, ni se spune: ''trebuie să ne grăbim că intrăm în direct''. Ce-a ieşit, vă las pe voi să apreciaţi:

http://www.mixtvbrasov.ro/7669-sanatatea-ta-natura-21-03-2012-p1/

http://www.mixtvbrasov.ro/7672-sanatatea-ta-natura-21-03-2012-p2/

8 comentarii:

 1. Felicitari Ramona! Ma bucur mult pentru tine! Sa nu mai zic de faptul ca ti-ai infrant frica si emotiile!
  O zi frumoasa iti doresc!

  RăspundețiȘtergere
 2. Draga Ramona, poveste grea cu TV-urile, astea am fost si eu inhatata de 2 ori in direct pe un post TV,m-am emotionat toata, dar cica a iesit bine, la a 2 emisune chiar am dus si ceva produse, INSA SURPEIZA cea mare am trait-o cand la prima Intalnire Raw Vegan din Rm Valcea realizatoarea emisiunii Sanatatea Azi a venit cu camera de luat vederei, si a inreistrat toata intalnirea noastra, maine va fi difuzata pe postul loca VTV
  Sa ne fie de bine si sa auzim la mai mare
  Felicitari pt tot ce faci

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Marina, am avut emoţii şi s-au văzut, dar a fost mult mai uşor decât credeam. Probabil la început e mai greu, apoi te obişnuieşti.

   Ștergere
 3. Felicitari ca ti-ai invins emotiile si felicitari pentru munca depusa !

  RăspundețiȘtergere