- 1 cană unt de migdale (eu am măcinat migdalelel în robot până s-au transformat în pasta fină)
- 1 cană seminţe de dovleac
- 1 cană stafide
- 1/2 cană seminţe de chia
- 1/2 cană seminţe de cânepă
- 3 căni fulgi de ovăz
- 1/4 cană ulei de cocos
- sucul şi coaja de la 1 portocală
- 3 linguri miere
- 1 lingură scorţişoară
- 6 curmale înmuiate
- 1/4 cană din apa în care s-au hidratat curmalele
Se amestecă untul de migdale, curmalele şi apa într-un blender. Se mută compoziţia într-un bol, se adaugă uleiul de cocos, portocala, mierea şi se amestecă. Se adaugă restul ingredientelor şi se amestecă din nou. Se întinde compoziţia între două foi de copt, se lasă 2-3 ore să se usuce şi apoi se porţionează cu grijă.
Glazura se obţine amesetcând 1/2 cană ulei de caco cu 2 linguri miere. Se întinde peste batoane şi apoi se presară coajă rasă de portocale.
Sursa: www.rawmazing.com
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu