28 martie 2014

Budincă de chia cu căpşune



Nu aș putea trăi fără fructe, le iubesc și le consum ca atare sau în budinci, smoothie-uri, prăjituri; proaspete, congelate sau uscate sunt mereu în bucătăria mea. Un alt ingredient nelipsit din bucătărie este chia, aceste semințe minunate și hrănitoare.
Am combinat doua ingrediente preferate și a ieșit o super budincă care poate fi servită la micul dejun, ca desert sau pe post de gustare.

Ingrediente pentru două porții:
  • 300 g căpşune
  • 3 linguri pastă de curmale sau alt îndulcitor
  • 50 g seminţe de chia
Se mixează în blender toate ingredientele, se toarnă compoziţia în cupe de înghețată sau boluri mici, se decorează și după vreo 15 minute e gata de mâncat.


Later edit: Acum puteți vedea rețeta și în format video.


Dacă vă place această rețetă, vă rog s-o distribuiți pe canalele de socializare să se bucure de ea cât mai multe persoane. Mulțumesc!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Gofre de post din hrișcă și spanac

Gătesc de foarte mulți ani cu hrișcă. Am testat de-a lungul timpului multe rețete cu acest ingredient. Cea de azi a apărut din dorința de gă...