25 februarie 2014

Prăjiturele cu vişine şi merişoare


Blat:
  • 30 g seminţe de susan
  • 60 g seminţe de floarea soarelui
  • 60 g caju
  • 75 g stafide
  • 1 linguriţă unt de cocos
  • 1 lingura apă
Se mixează toate ingredienetele în robot şi apoi se presează în forme de silicon.
Crema:
  • 100 g caju hidratat
  • 50 g merişoare hidratate
  • 50 g vişine
  • 200 ml apă
  • 4 linguri miere
  • 8 linguri ulei de cacao
  • 1 lingură psyllium
 Se mixează bine toate ingredientele în blender sşi se toarna în forme peste blat. Eu am pus 75 g vişine întregi printre cremă. Se decorează după imaginaţie şi se pun la congelator.

2 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Da, sigur. Dacă nu ai un blender foarte puternic nu le pune direct congelate, mai lasa-le sa se dezghețe.

      Ștergere

Gofre de post din hrișcă și spanac

Gătesc de foarte mulți ani cu hrișcă. Am testat de-a lungul timpului multe rețete cu acest ingredient. Cea de azi a apărut din dorința de gă...