Prăjiturele cu vişine şi merişoare


Blat:
  • 30 g seminţe de susan
  • 60 g seminţe de floarea soarelui
  • 60 g caju
  • 75 g stafide
  • 1 linguriţă unt de cocos
  • 1 lingura apă
Se mixează toate ingredienetele în robot şi apoi se presează în forme de silicon.
Crema:
  • 100 g caju hidratat
  • 50 g merişoare hidratate
  • 50 g vişine
  • 200 ml apă
  • 4 linguri miere
  • 8 linguri ulei de cacao
  • 1 lingură psyllium
 Se mixează bine toate ingredientele în blender sşi se toarna în forme peste blat. Eu am pus 75 g vişine întregi printre cremă. Se decorează după imaginaţie şi se pun la congelator.

Comentarii

  1. Răspunsuri
    1. Da, sigur. Dacă nu ai un blender foarte puternic nu le pune direct congelate, mai lasa-le sa se dezghețe.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Părerea ta e importantă pentru mine