Diametru: 28 cm
2,360 kg
Ingrediente blat:- 250 g nucă
- 200 g curmale
- 2 lg fulgi de cocos bio
- 2 lg roşcove
- 2 lg unt de cocos
Ingrediente pentru crema de vanilie:
- 300 g caju hidratat 4 ore
- 1 banană
- 5 lg miere
- 3 lg extract natural de vanilie
- 125 ml apă
- 12 lg unt de cacao topit
Ingrediente pentru crema de ciocolată:
- 300 g caju hidratat 4 ore
- 1 banană
- 6 lg miere
- 6 lg cacao
- 125 ml apă
- 1 lg unt de cocos
- 12 lg unt de cacao topit
Fructe: 700 g (cireşe, vişine, portocale, kiwi, afine)
O parte din fructe le-am pus între creme, altă parte ca decor.
Se ţine la congelator câteva ore înainte de a fi savurat.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu