Aceste minunate prăjiturele se află în topul preferinţelor multor persoane. Şi pentru că au avut un aşa mare succes şi aţi cerut reţeta, acum le puteţi prepara şi voi acasă.
Blat:
- 150 g migdale
- 1 lg roşcove
- 150 g curmale
- 1lgţ unt cocos
- 1 lgţ apă
- puţină vanilie ( păstaie sau extract făcut în casă)
Migdalele se mărunţesc în robotul cu lama S. Se adaugă roşcovele şi curmalele tăiate mărunt, se mixează bine. Se adaugă apoi şi restul ingredientelor şi se mai mixează câteva secunde. Compoziţia se întinde în strat subţirel pe fundul formelor de silicon şi se pun la rece.
- 100 g caju
- 125 ml apă
- 3 lg miere
- vanilie
- 1/2 lgţ turmeric
- 8 lg ulei de caco
Ingredientele se mixează foarte bine în blender. Se toarnă crema peste blat, împărţind-o în mod egal la toate formele. Se pun la congelator.
Crema de ciocolată:
- 100 g alune de pădure
- 150 ml apă
- 4 lg miere
- 2 lg cacao
- 1 lg roscove
- 1 lgţ unt de cocos
- 5 lg ulei de cacao
Ingredientele se mixează foarte bine în blender. Se toarnă peste prima cremă şi se pun din formele la congelator.
Crema de mentă:
- 100 g caju
- 125 ml apă
- câteva frunze de mentă
- 3 lg miere
- 8 lg ulei caco
Ingredientele se mixează foarte bine în blender. Se toarnă crema în forme. Se pot decora sau se pot lăsa simple. Se pun din nou la congelator pentru 4-5 ore.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu