marți, 5 mai 2015

budincă de ovăz şi fructe


  • 50 g fulgi de ovăz
  • 50 g curmale
  • 150 ml apă
  • 100 g vişine sau alte fructe (afine, căpşune, zmeură, piersici, caise, portocale, mango)
Ovăzul, curmalele şi apa se pun într-un castron şi se lasă  peste noapte la frigider. A doua zi se pun în blender împreună cu fructele şi se mixează bine. Acest preparat poate fi consumat la  micul dejun, desert sau gustare la muncă.

7 comentarii:

  1. Ma crezi ca imi ploua in gura?

    RăspundețiȘtergere
  2. te cred :)
    e foarte simplu de făcut şi există atâtea variante

    RăspundețiȘtergere
  3. Merge oare înghețată?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am incercat, dar eu cred ca da.

      Ștergere
    2. Eu cred ca merge, dar nu am incercat pana acum.

      Ștergere
    3. Merge și înghețată
      Am făcut ieri

      Ștergere
    4. Super. Mulțumesc pentru mesaj.

      Ștergere

Părerea ta e importantă pentru mine