07 aprilie 2017

Budincă de chia în straturi, cu vanilie și ciocolată


Probabil ați observat deja că îmi plac tare mult budincile de chia. Sunt gustoase, sățioase, se prepară rapid, te poți juca cu ingredientele și poți obține o varietate mare de arome și culori.
Am descoperit de curand site-ul https://www.farmaciaortomoleculara.ro/ și am testat câteva produse de la ei. Pentru rețeta de azi am folosit lapte din orez cu calciu marin
Nu toată lumea are blender, așa că am vrut să vad ce soluții sunt pe piață pentru cei care nu au ustensilele necesare sau nu au timp să-și prepare singuri laptele. Laptele din orez cu calciu marin are un gust foarte bun, e valabil 4 zile de la deschiderea cutiei și un aspect foarte important - are ingrediente foarte ok.

Ingrediente pentru budinca de vanilie:
Ingrediente pentru budinca de ciocolată:
Se pun ingredientele în boluri separate, se amestecă bine și apoi se așează în cupe de înghețată în straturi, unul de ciocolată, unul de vanilie și tot așa.

*Eu am folosit pastă de curmale făcută de mine, dar se gasește în magazinele naturiste și pe internet pastă/sirop de curmale.Dacă vă place această rețetă, vă rog să o distribuiți pe canalele de socializare să se bucure de ea cât mai multe persoane. Mulțumesc pentru share!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu