22 februarie 2020

Terci de ovăz la rece cu cacao și portocale



Terciul de ovăz la rece este un mic dejun gustos, sățios, ieftin și ușor de făcut.
Dacă te trezești greu dimineața, dacă trebuie să pleci foarte devreme de acasă și nu ai timp sau chef pentru a-ți pregăti micul dejun, această rețetă este soluția ideală. Pregătești terciul de seara și dimineața doar îl scoți din frigider și îl mănânci.


Ingrediente pentru terci de ovăz cu cacao și portocale:

  • 80 grame fulgi de ovăz
  • 20 grame curmale fără sâmburi
  • 10 grame cacao pudră
  • 200 mililitri lapte
  • 100 grame portocale
Amestec bine într-un borcan fulgii de ovăz, curmalele tăiate mărunt, pudra de cacao și laptele. Deasupra pun portocalele tăiate bucăți, închid borcanul cu capac și îl pun la frigider. Așa-i că e foarte rapid și foarte simplu?




• Pudra de cacao poate fi înlocuită cu pudră de roșcove.
• Portocalele se pot adăuga dimineața.



Mai jos ai și câteva rețete de lapte vegetal homemade care poate fi folosit în preparatul de față:

Dacă îți place această rețetă poți să o distribui pe rețelele de socializare să se bucure de ea și prietenii tăi.
 Te aștept și pe youtubefacebookinstagram și pinterest.
 Mai jos ai varianta video a rețetei. Dacă îți place canalul meu de youtube te invit să te abonezi și să apeși pe clopoțel 🕭 pentru a activa notificările, astfel vei fi la curent cu tot ce urmează să postez.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Gofre de post din hrișcă și spanac

Gătesc de foarte mulți ani cu hrișcă. Am testat de-a lungul timpului multe rețete cu acest ingredient. Cea de azi a apărut din dorința de gă...