luni, 26 septembrie 2011

Pateu de caju şi spanac


  • 2 căni de caju hidratat 2 ore
  • 5 căţei de usturoi
  • 50 gr spanac proaspăt
  • 8 linguri apă
  • 2 linguri ulei de măsline
  • sare de mare


Am pus în blender toate ingredientele cu excepţia spanacului şi le-am mărunţit bine. Am adăugat apoi şi spanacul tăiat mărunt şi am mixat câteva secunde.
Rezultatul... delicios.

7 comentarii:

  1. Arata superdelicos!!! Pare simplu si rawpid de preparat. Am sa fac si eu zilele astea si iti voi spune impresii...
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mulţumesc Luciana. Eu l-am făcut de multe ori şi toţi cei care l-au gustat au zis că e bun.

    RăspundețiȘtergere
  3. am sa incerc....ma intereseaza sfaturile tale

    multumesc

    Gabriela

    RăspundețiȘtergere
  4. Wow ce de bunatati ai pe aici!!! Spune-mi te rog de unde iti faci cumparaturile pt raw? M-am mutat si eu curand in Brasov si vreau sa incep o alimentatie bazata pe raw food insa inafara de supermarketuri nu prea stiu unde si ce sa caut.
    Multumesc!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Alexa si bine ai venit in Brasov.Legueme si fructe cumpar din piata Dacia(langa gara); nuci, seminte, fructe uscate de pe www.driedfruits.ro; alte ingredienete de la Paradisul Verde(in spatele hotelului Aro, pe str Sf Ioan)si din supermarket.

      Ștergere
  5. facut, mancat cu pofta pe pat de salata verde, decorat cu ridichi si alfalfa. Multumesc mult pt ideea! Am sa incerc si cu alte sortimente de nuci .Absolut delicios!

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta e importantă pentru mine