Acest tort a fost savurat la ziua mea.
Crusta:
- 3 căni de nucă
- 1 cană curmale mărunţite
- 2 linguri pudră de roşcove
- 1/4 cană cu apă
Toate ingredientele le-am mărunţit bine în robot până a rezultat o compoziţie lipicioasă. Am presat-o într-un inel culinar de 25 cm diametru.
Crema rawz:
- 2 căni caju hidratat 5 ore
- 3 linguri suc de sfeclă roşie ( sfeclă dată pe răzătoare şi apoi stoarsă)
- 10 linguri apă
- 1 lingură miere
- 3 linguri unt de cacao topit
Le-am mixat pe toate bine în blender şi am turnat crema obţinută peste crustă.
Crema de ciocolată:
- 2 căni caju hidratat 5 ore
- 15 linguri de apă
- 3 linguri pudră de roşcove
- 3 linguri unt de cacao topit
- 2 linguri miere
Am pus toate ingredienetele în blender, mai întâi pe cele lichide şi le-am mixat bine. Am turnat crema peste tort şi l-am pus la frigider cateva ore inainte de servire. L-am decorat cu fulgi de cocos, mere, struguri şi visine.
Sa stii ca arata grozav, un deliciu apetisant.
RăspundețiȘtergerela multi ani ! si multumim ca l-ai impartit cu noi :)
RăspundețiȘtergereMultumesc.
RăspundețiȘtergereLa multi ani draga Ramona! Si iti multumim ca te-ai gandit sa impartasesti cu noi deliciosul tort. Imi place si cum arata si imi place si ideea de a folosi sucul de sfecla drept colorant.
RăspundețiȘtergerePupici.
Luciana