03 noiembrie 2011

Bomboane Rawfaelo



Stiţi ca ador cocosul? Dacă nu ştiaţi, vă mai spun o dată. Aceste bombonele au fost printre bunătăţile făcute de ziua mea şi au avut mare succes.
Ingrediente:
  • 200 g de caju
  • 150 g fulgi de cocos bio + vreo 30 de grame pentru tăvălit bomboanele
  • 4 lg miere
  • 1 lg ulei de cocos
  • 2 lg zeamă de lămâie
Întâi se mărunţeşte caju-ul în robotul cu lamă S, apoi se adaugă fulgii de cocos, se mai mixează puţin după care se adaugă şi restul ingredientelor şi se omogenizează compoziţia. Se formează bilute şi se dau prin fulgi de cocos. Se pun la frigider pentru a se întări. Aşa-i că e simplu?

2 comentarii:

  1. Vaaaaiiii... ce cutiuta frumoasa!!! Dar mai frumoase sunt bombonicile din ea! Imi dai si mie o bobo? :P
    Pupicei!

    RăspundețiȘtergere
  2. si euuuuu....il folosesc peste tot de ceva timp...il mananc , il pun pe mine ( ulei :) )...

    RăspundețiȘtergere

Gofre de post din hrișcă și spanac

Gătesc de foarte mulți ani cu hrișcă. Am testat de-a lungul timpului multe rețete cu acest ingredient. Cea de azi a apărut din dorința de gă...