- 2 căni făină de in (seminţe de in măcinate în râşniţa de cafea)
- 2 roşii
- 2 roşii în ulei
- 1 cană apă
- 1 linguriţă de chimen măcinat
- sare
Roşiile le tai mărunt şi le mixez în blender cu apa, sarea şi chimenul. Adaug apoi inul si mai blenduiesc puţin pentru a se amesteca bine. Compoziţia o întind pe o tavă a deshidratorului, peste hârtie de copt. Porţionez în pătrate sau triungiuri, le deshidratez la 40 grade C. Când se desprind de pe hârtia de copt (după 6-7 ore), le întorc pe partea cealaltă şi mai las la deshidratat 2-3 ore.
Simplu si gustos!!! Uite o sa incerc si eu zilele astea! Vad ca ti-ai schimbat si felul in care arata pagina!
RăspundețiȘtergereBuna Ramona. rosile in ulei le cumperi din comert sau ti le prepari tu singura? multumesc
RăspundețiȘtergereMultumesc Cristina.
RăspundețiȘtergereRoşiile în ulei le cumpăr din Kaufland. Anul acesta am pregătit şi eu câteva, dar e prea multa migală.
multumesc de raspuns.o intrebare mai am...la ce pret le cumperi?
RăspundețiȘtergereo saptamana minunata iti doresc !!!
Cu plăcere anonim, parcă 14 lei un borcan mic.
RăspundețiȘtergere