12 noiembrie 2011

Pâinici de in

  • 2 căni făină de in (seminţe de in măcinate în râşniţa de cafea)
  • 2 roşii
  • 2 roşii în ulei
  • 1 cană apă
  • 1 linguriţă de chimen măcinat
  • sare
Roşiile le tai mărunt şi le mixez în blender cu apa, sarea şi chimenul. Adaug apoi inul si mai blenduiesc puţin pentru a se amesteca bine. Compoziţia o întind pe o tavă a deshidratorului, peste hârtie de copt. Porţionez în pătrate sau triungiuri, le deshidratez la 40 grade C. Când se desprind de pe hârtia de copt (după 6-7 ore), le întorc pe partea cealaltă şi mai las la deshidratat 2-3 ore.




5 comentarii:

  1. Simplu si gustos!!! Uite o sa incerc si eu zilele astea! Vad ca ti-ai schimbat si felul in care arata pagina!

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna Ramona. rosile in ulei le cumperi din comert sau ti le prepari tu singura? multumesc

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc Cristina.
    Roşiile în ulei le cumpăr din Kaufland. Anul acesta am pregătit şi eu câteva, dar e prea multa migală.

    RăspundețiȘtergere
  4. multumesc de raspuns.o intrebare mai am...la ce pret le cumperi?
    o saptamana minunata iti doresc !!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Cu plăcere anonim, parcă 14 lei un borcan mic.

    RăspundețiȘtergere

Gofre de post din hrișcă și spanac

Gătesc de foarte mulți ani cu hrișcă. Am testat de-a lungul timpului multe rețete cu acest ingredient. Cea de azi a apărut din dorința de gă...