23 februarie 2012

Potluck raw - 2 martie 2012


Dragi braşoveni vă era dor să ne întâlnim să degustăm bunătăţi raw? mie da.
Vă invit vineri 2 martie la ora 19:00 la ceainăria Open Heart din prima parcare Belvedere, pe drumul către Poiana Braşov. Cei care aţi mai participat ştiţi despre ce e vorba, pentru cei care veniţi pentru prima dată - fiecare va aduce ceva preparat fără foc, să ajungă pentru câteva persoane. Nu trebuie să vă stresaţi că nu aveţi timp sau nu ştiţi să preparaţi ceva complicat, nu e nevoie, puteţi aduce o salată sau pur şi simplu câteva fructe. Scopul e să ne simţim bine, să ne cunoaştem, să împărtăşim informaţii despre hrană vie. Băuturile le vom comanda de la ceainărie şi avem de unde alege: sucuri naturale (morcov, mere, portocale, ţelină, combinate), milkshake, smoothie, cidru (mere/pere/ merişor), limonadă (simplă/grenadine, curacao), ceaiul casei, merişor cu mentă specialitate, suc de soc specialitate, ceaiuri, ciocolată caldă.
Pentru a şti câte locuri să rezerv, vă rog să anunţaţi participarea până miercuri seara, printr-un comentariu aici pe blog sau pe mail ramona.chivereanu@gmail.com
Aş ruga pe cei care au maşină, să mă anunţe dacă mai pot lua şi alte persoane.

13 comentarii:

  1. Buna Rawmona:)

    as dori sa particip si eu la inalnirea de vineri 3 martie, doar ca nu stiam ca la Belvedere exista o ceainarie...? Poti sa ma ghidezi un pic, te rog?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Ditta. Opresti in prima parcare si o sa o observi, e la cativa metri mai jos.
      http://www.facebook.com/photo.php?fbid=121948974591183&set=a.118631291589618.19754.100003282447187&type=3&theater

      Ștergere
  2. La Cluj cand va fi dar sa nu fie Sambata Vinerea,daca se poate sa fie Duminica :D????

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru intalnirile din Cluj vorbeste cu Doina Oprea http://rawveganjoy.blogspot.com/

      Ștergere
  3. Buna. Si eu as dori sa particip. Am confirmat si pe Facebook dar am zis sa confirm si aici... Si am si masina, in caz ca pot sa mai iau pe cineva... Doar ca vreau sa stiu, in afara de mancare, mai trebuie adus ceva?... Tacamuri de exemplu... Eu sunt incepatoare, deci ma gandesc sa fac salate, bombonele... ceva mai usor :) Deja sunt stresata :)) Cand spui parcare te referi la Belvederea aia mare, de pe stanga cum urci?
    Irina

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Irina nu ai de ce sa te strezesi, sunt sigura ca orice ai aduce e bun daca e facut cu drag. Ma refer la prima parcare unde opreste toata lumea sa faca poze, sa admire privelistea. Eu am deja furculite si cutite de unica folosinta, ar mai trebui farfurii si niste servetele, daca vrea cineva sa aduca e bine, daca nu, o sa cumpar eu. Daca e nevoie sa iei pe cineva , te anunt.

      Ștergere
    2. Deci... Am luat servetele, dar la capitolul farfurii m-am blocat :)) 22/20/17 cm diametru, de desert/intinse/adanci, cate 25, cate 50... Asa ca am nevoie de ajutor. Ce si cate sa cumpar? Sa fie de mai multe dimensiuni, sa fie doar de 20 cm, adica medii? Ti-am zis ca sunt stresata :))
      Irina

      Ștergere
    3. : merg cele intinse si mai mari ca sa punem mai multe feluri in farfurie. Daca vrei sa iei, ia 25 de buc si mai aduc si eu 25. Mersi.

      Ștergere
  4. voi veni si eu dar ma tot gandesc ce sa aduc.... mai mult ca sigur ca voi aduce fructe... asa sunt sigura ca nu voi gresi reteta :)))

    RăspundețiȘtergere
  5. Ma numesc Timea si as veni cu mare drag maine seara cu sora mea. Suntem si noi incepatoare, dar hotarate sa facem schimbarea. Scuze pentru intarziere.

    RăspundețiȘtergere
  6. Am aflat de pe blogul Corinei ca intalnirea a fost foarte frumoasa. As fi vrut sa vin si eu. Poate pe viitor puteti sa organizati in week-end. Asa mi-ar fi mai usor sa vin.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa e, a fost foarte frumoasa. Multe intalniri au fost sambata sau duminica, urmareste-mi blogul si poate data viitoare reusesti sa ajungi. Aici voi posta din timp data si locatia.

      Ștergere
  7. Felicitari Ramona pentru intalnirile voastre frumoase si pline de farmec.
    Te imbratisez,
    Mia
    Tortul arata tare tare bine!

    RăspundețiȘtergere

Gofre de post din hrișcă și spanac

Gătesc de foarte mulți ani cu hrișcă. Am testat de-a lungul timpului multe rețete cu acest ingredient. Cea de azi a apărut din dorința de gă...