22 iulie 2020

Porridge/terci de ovăz la rece cu fructe de pădurePorridge-ul de ovăz este un mic dejun perfect din punctul meu de vedere - e gustos, sățios, ieftin, ușor de făcut și colorat, în cazul de față.
Varianta de azi este cu fructe de pădure, fiind sezonul lor profit cât pot de asta. Le consum ca atare, le folosesc în smoothie-uri sau prăjituri, le integrez în diverse preparate, încep să le și congelez.

Porridge-ul se poate face pe foc sau la rece, peste noapte. Eu am ales a doua variantă.
E foarte fain să te trezești și să ai micul dejun gata preparat. Dacă săriți peste micul dejun căci sunteți mereu pe fugă, zic să încercați rețeta aceasta. Și dacă nu aveți timp deloc să mâncați, luați porridge-ul în borcan sau caserolă și îl consumați la muncă.

Ingredientele de bază sunt fulgii de ovăz, laptele, îndulcitorul și apoi se adaugă fructe la alegere.Ingrediente pentru porridge de ovăz și fructe de pădure:

  • 30 grame fulgi de ovăz
  • 100 mililitri lapte vegetal
  • 1 lingură sirop de agave

Amestec aceste 3 ingrediente într-un borcănel, pun capacul și îl pun la frigider peste noapte.
Mie îmi place cu multe fructe, așa că pentru rețeta de azi am folosit 70 grame zmeură, 70 grame afine, 70 grame coacăze negre, 70 grame coacăze roșii.
Dimineața pun într-un bol/borcan mai mare jumătate din cantitatea de fructe, adaug terciul de ovăz și deasupra restul fructelor.

Dacă vă place această rețetă puteți să o distribui pe rețelele de socializare să se bucure de ea și prietenii tăi.
Vă aștept și pe youtube, facebook și instagram.
Mai jos aveți varianta video a rețetei.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bomboane raw vegane cu alune de pădure

Aceste bombonele gustoase și ușor de făcut sunt perfecte pentru atunci când ai poftă de ceva dulce, vrei ceva bun lângă cafea, ai nevoie de ...