- 1 cană caju hidratat 12 ore
- 2 căţei de usturoi
- 2 roşii
- 2 bucaţi de roşii în ulei
- 2 linguri apă
- 1 lingură ulei
- 2 linguri suc de lime
- 1 legătură de mărar
- 8 ciuperci champignon
Am pus în blender ingredientele (cu excepţia ultimelor două) şi le-am mixat până s-au transformat în cremă. Am tocat mărarul şi l-am amestecat cu crema şi apoi am umplut ciupercile.
Ramona, rosiile in ulei sunt rosii deshidratate in ulei? Care este proportia, ce fel de ulei folosesti si unde le depozitezi? Multumesc!
RăspundețiȘtergereSimona- sunt rosii uscate si pastrate in ulei, dar nu sunt facute de mine, eu le cumpar din Kaufland, la raftul cu bulion sunt si aceste borcanele.
RăspundețiȘtergereramona,ce blender si ce robot ai?ce marca?de unde?mersi.
RăspundețiȘtergereDe la Domo si asa arata
RăspundețiȘtergerehttp://www.philips.ro/c/produse-alimentare-procesor-si-amestecul/aluminium-collection-1000-w-hr7775_00/prd?retailStoreStatus=true&country=RO&catalogType=CONSUMER&language=ro&onlineStoreStatus=false&stores=true&proxybuster=3D1B52686E5106BC7ECF7E51D7DA02D1.app101-drp2