- 300 gr varză murată în saramură
- 1/2 cană nucă hidratată peste noapte şi apoi măcinată
- 1 ardei gras tăiat bucăţi mici
- 2 linguri stafide hidratate vreo 2 ore
- 3 linguri ulei extravirgin de măsline
- 1 linguriţă busuioc uscat
27 septembrie 2011
Varză acră cu nuci
E o reţetă foarte bună, inspirată din cartea "203 reţete de Hrană Vie". Am folosit:
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Gofre de post din hrișcă și spanac
Gătesc de foarte mulți ani cu hrișcă. Am testat de-a lungul timpului multe rețete cu acest ingredient. Cea de azi a apărut din dorința de gă...
-
Îmi fac destul de des lapte vegetal acasă și cum nu-mi place să arunc mâncare încerc să folosesc tot ce pot în diverse preparate. Prin...
-
Fac destul de urât când mi-e foame și mă regăsesc în reclama aceea cu "Nu ești tu când ți-e foame." Pe lângă faptul că devin ...
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu