02 ianuarie 2012

Bomboane colorate



Pentru seara de revelion am făcut cateva feluri de bomboane, printre care şi acestea.

Ingrediente:
  • 200 gr migdale fără coajă
  • 75 gr sfeclă roşie tăiată cubuleţe
  • 2 lg miere
  • vanilie/scorţişoară
  • 4 lg ulei de cacao
Le-am mixat bine în robotul cu lama în formă de S şi le-am transformat în biluţe.

2 comentarii:

  1. Buna ziua.
    Foarte interesanta reteta, nu m-as fi gandit la bomboane din sfecla. Am o singura intrebare. Daca nu gasesc ulei de cacao cu ce as putea inlocui, ulei mai autohton, mai usor de gasit.

    Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uleiul de cacao are rolul de a lega compozitia, puteti folosi unt de cocos care e mai usor de gasit mai aromat.

      Ștergere

Gofre de post din hrișcă și spanac

Gătesc de foarte mulți ani cu hrișcă. Am testat de-a lungul timpului multe rețete cu acest ingredient. Cea de azi a apărut din dorința de gă...