28 mai 2015

Demonstraţii culinare la Avantgarden3


În perioada 18-24 mai, Maurer Imobiliare a organizat Zilele Avantgarden3, un eveniment tare frumos la care mă bucur că am participat. Au fost activităţi faine pentru locuitorii din cartier şi nu numai, toată lumea a fost binevenită.
 Eu am fost invitată să prepar bunătăţi fără foc şi să le vorbesc oamenilor despre hrana crudă. Aşadar am ţinut două demonstraţii culinare cu degustare, una marţi şi una miercuri. A fost foarte frumos, am cunoscut oameni calzi, veseli, glumeţi, curioşi, oameni care îmi cunoşteau blogul, oameni interesaţi de un stil de viaţă sănătos, oameni dispuşi să facă o schimbare în viaţa lor şi a familiei lor. Am avut mari emoţii la început, cum se întamplă de fiecare dată,  dar pe parcursul evenimentului m-am relaxat, pentru că atunci când faci ce îţi place, când vorbeşti despre ceva ce te pasionează, emoţiile trec de la sine.
 Am avut şi musafiri surpriză şi anume PRO TV-ul. Din păcate nu am apucat să văd ştirea la televizor dar am făcut rost de un foarte scurt filmuleţ https://vimeo.com/129108622
Vă las în compania câtorva imagini.
marţi 19.05.2015 am pregătit  bomboane rawfaelo şi lapte de susan cu roşcove şi scorţişoară
miercuri 20.05.2015 am pregătit popcorn de conopidă şi shake cu banane
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu