01 octombrie 2018

Milkshake cu dovleac


Cel mai mult și mai mult iubesc vara, dar fiecare anotimp are farmecul lui. Toamna pentru mine înseamnă frunze colorate, struguri parfumați, dovleac, gutui, scorțișoară, păturici moi sub care mă cocoloșesc și citesc.
Pe tarabele din piețe au apărut dovlecii și m-am gândit la o rețetă în care să-i folosesc, o rețetă cu parfum de toamnă, așa că astăzi vă prezint Milkshake-ul cu dovleac.

🍒 Ingrediente:
Măsor cu lingurițe de genul acesta. Pe post de îndulcitor puteți folosi și miere, curmale hidratate sau ce preferați și aveți în casă.
Pun mai întâi în blender dovleacul curățat, spălat și tăiat mărunt și lapte cât să îl acopere. Mixez până când se face o pastă fină. Adaug și restul ingredientelor și mai pornesc blenderul câteva secunde. Și asta-i tot. :)


🍒 Dacă vă place această rețetă puteți să o distribuiți pe canalele de socializare să se bucure de ea cât mai multe persoane. Mulțumesc!
🍒 Mai jos aveți varianta video postată pe canalul meu de youtube.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Gofre de post din hrișcă și spanac

Gătesc de foarte mulți ani cu hrișcă. Am testat de-a lungul timpului multe rețete cu acest ingredient. Cea de azi a apărut din dorința de gă...