03 octombrie 2018

Lapte cu fulgi de hrișcă și fructe



Suntem în secolul vitezei și toată lumea e foarte ocupată, grăbită și vrea să stea cât mai puțin timp în bucătărie. Rețeta de azi sper să vină în ajutorul celor care sunt mereu pe fugă, dar nu vor să sară peste un mic dejun sănătos și gustos.

🍒Ingrediente:
  • 75 g fulgi de hrișcă
  • 300 ml lapte de migdale
  • 100 g banane
  • 10 g goji
  • 50 g zmeură
Folosesc fulgi de hrișcă nepreparați termic sau crocanți. Bananele le curăț si le tai felii. Amestec toate ingredientele într-un bol și gata masa. Dacă vi se pare că nu e destul de dulce puteți să adăugați niște pastă de curmale sau un alt îndulcitor.

🍒 Dacă vă place această rețetă puteți să o distribuiți pe canalele de socializare să se bucure de ea cât mai multe persoane. Mulțumesc!
🍒 Mai jos aveți varianta video postată pe canalul meu de youtube

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Gofre de post din hrișcă și spanac

Gătesc de foarte mulți ani cu hrișcă. Am testat de-a lungul timpului multe rețete cu acest ingredient. Cea de azi a apărut din dorința de gă...